Erzincan Polis Evi Telefon/iletişim Bilgileri

Erzincan PoliseviErzincan Emniyet Müdürlüğü emrinde faaliyet göstermektedir.

 


Erzincan Polisevinde duble, suit, 2 yataklı, 3 yataklı oda olmak üzere odaları bulunmaktadır. 

Odalarda mini buzdolabı, led tv.  Merkezi ısıtma, 24 saat sıcak su, balkon ve kablosuz internet erişimi  bulunmaktadır.

Günlük temizliği yapılan rahat ve ferah odalarıyla hizmet vermektedir. 

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Erzincan Polisevi restoran salonunda, yazlık açık alanında arzu edildiğinde sünnet nişan, düğün, balo, tören vb. etkinlikler gerçekleştirilmektedir. 

Erzincan Polisevi Sosyal Tesisinde misafirlere kaliteden ödün vermeden güler yüzlü servis anlayışıyla hizmet verilmektedir.  

Erzincan Polisevi Yemek Saatleri : 

Kahvaltı saati            : 08:00-10:00 arası,

Öğle Yemeği Saati    : 12.00-13:30 arası,

Akşam Yemeği Saati : 18:00-21:00 arası  

Emniyet Teşkilatı Mensuplarına sağlıklı ve formda bir hayat sürdürme konusunda spor salonu ile hizmet vermektedir.  

Erzincan Polisevi Erkek Kuaförü mesleğinde uzman personeli ile bay misafirlere saç sakal kesimi hizmeti vermektedir. 

Erzincan Polisevi Bayan Kuaförü  çalışkan personeli ile bayan misafirlerine saç bakımı, saç boyama, cilt bakımı, epilasyon, makyaj, manikür, pedikür hizmetleri vermektedir. 


Erzincan Polisevi Telefon ve Adres Bilgileri


Erzincan Polisevi Adres 

Halitpaş Mah. Halitpaşa Cad. No:7  Erzincan Emniyet Müdürlüğü yanı ERZİNCAN

Erzincan Polisevi Telefon : 0 446 224 03 84

Erzincan Polisevi Cep Telefonu: 0 505 318 24 32

Erzincan Polisevi Faks  


Erzincan Polisevi Fiyatları-2022

 

Erzincan Polisevinin Restaurant Bölümünde gün içerisinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşamları alakart ızgara hizmeti verilmektedir. 

ERZİNCAN POLİS EVİ HİZMETLERİ 

Erzincan Polis Evi  otel bölümünü 19 oda ve 49 yatak sayısına sahiptir. Odalarımızın hepsinde televizyon, mini buzdolabı, askılık, saç kurutma makinesi, çelik kasa, kablosuz internet ve 24 saat sıcak su imkanları bulunmaktadır. 

Oda tipleri; 

Aile tipi oda; Bir adet çift kişilik bir adet tek kişilik yatak

Twin oda; Tek kişilik iki yatak

Tripple Oda; Tek kişilik üç yatak

Kingroom Oda; Çift kişilik tek büyük yatakla hizmet vermektedir.

Erzincan Polis Evi bünyesinde 150 kişi kapasiteli restoranımızda kaliteli Türk ve dünya mutfağından seçme yemekler bulunmaktadır. Damak tadınıza uygun ve kaliteli malzemeler kullanılarak hazırlanan enfes yemeklerimize asıl tadı veren ise aşçılarımızın yemeklere kattığı sevgi ve servis personelimizin üstüne eklediği güler yüzlü-saygılı hizmet sosudur. Sabah saat:08.00 de açık büfe kahvaltı ile başlayan servisimiz, gece saat:21.00’de akşam yemeği tamamlanana kadar sürmektedir. Servislerimiz garsonlarımız tarafından yapılmaktadır. Restoranımızda 2 adet salon tipi klima bulunmaktadır. Lokal ve restoran ile hizmetleri, Toplantı salonu ile Düğün, nişan törenleriniz için 150 kişilik salonu ile hizmet vermektedir.150 kişilik salonumuz şık tasarımı ve güler yüzlü çalışanları ile nişan, düğün törenleriniz ve özel eğlencelerinizde sizlere hizmet vermeye hazırdır. Amirlerimiz ve memurlarımız için ayrı ayrı hizmet veren 2 adet lokalimiz mevcuttur. Bilardo masasının bulunduğu oyun salonumuzda teşkilat mensuplarımızın ve misafirlerimizin hoşça vakit geçirmeleri için tüm maçların izlenebildiği Lig Tv mevcuttur. Aynı katta hizmet veren yapay havuzlu dinlenme salonumuz mevcuttur. Her türlü olanağa sahip, ayrıca 20 kişilik yemek ve toplantı salonumuz bulunmaktadır. Tesisimizin bahçe kısmında yazlık kamelyamız ile siz değerli misafirlerimize yaz ayları boyunca akşam saat:18.00 ile saat:23.00 arasında alakart yemeklerimiz ve her türlü alkolsüz içecekler ile dondurma keyfini size sunuyoruz. Kamelyamızda ayrıca hafta içi ve hafta sonları havuz başında düzenlenen özel yemekler güler yüzlü personelimiz tarafından siz değerli meslektaşlarımıza sunulmaya hazırdır. Polisevi bahçemizde 30 araçlık park yeri mevcuttur. 

  • Otel Hizmetleri
  • Restoran
  • Düğün Salonu
  • Oyun Salonu
  • Lokal
  • Toplantı Salonu
  • Mescit
  • Kamelya

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.