Balıkesir Ayvalık Polisevi Telefon/iletişim Bilgileri

Balıkesir Ayvalık PoliseviBalıkesir Emniyet Müdürlüğü emrinde faaliyet göstermektedir. 


Ayvalık Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisleri Ayvalık İlçesinin en güzel plajlarının bulunduğu alanda hizmet vermektedir. 

Ayvalık Polis Kampında kimler kalabilir 

Ayvalık Polis Kampı Emniyet Teşkilatı personelleri ile diğer kamu kurumlarından da misafir kabul etmektedir. 

Balıkesir Ayvalık Polisevinde duble, suit, 2 yataklı, 3 yataklı oda olmak üzere odaları bulunmaktadır. 

Odalarda mini buzdolabı, led tv.  Merkezi ısıtma, 24 saat sıcak su, balkon ve kablosuz internet erişimi  bulunmaktadır.

Günlük temizliği yapılan rahat ve ferah odalarıyla hizmet vermektedir. 

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Balıkesir Ayvalık Polisevi restoran salonunda, yazlık açık alanında arzu edildiğinde sünnet nişan, düğün, balo, tören vb. etkinlikler gerçekleştirilmektedir. 

Balıkesir Ayvalık Polisevi Sosyal Tesisinde misafirlere kaliteden ödün vermeden güler yüzlü servis anlayışıyla hizmet verilmektedir.  

Ayvalık Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Balıkesir ili Ayvalık ilçesi, Küçükköy Mahallesi, Sarımsaklı bulvarı 4. Sokak No:4 adresinde 14.730 m² alan üzerine kurulu, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlığına bağlı Sosyal bir kurumdur. 

Tesisimiz 4 bloktan oluşmaktadır. 3 blokta 27 duble, 76 normal oda olmak üzere toplam 103 oda ve 360 yatak kapasitesi ile otel hizmeti verilmekte olup, bir blok ise yönetim ve hizmet binası olarak kullanılmakta iken enel tadilat kapsamında yenisi yapılmak üzere yıkılmıştır. 

Tesisimizde 120 araçlık oto park bulunmaktadır. Yaz sezonlarında 6'şar günlük dönemler halinde kamp hizmeti verilmektedir. 

Tesisimiz yaz sezonu kamp dönemleri haricinde Emniyet Genel Müdürlüğünce düzenlenecek her türlü seminer, kurs ve toplantılarda ​hizmet vermek için hazırlanmıştır. 

Tesisimiz; başta şehit aileleri, gazilerimiz, vazife malulleri ile tüm teşkilat mensuplarımızın, onların eş ve çocukları ile birlikte bir yılın getirdiği yorgunluk ve stresin atılması, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi, moral ve motivasyon kazandırılması amacına yönelik hizmet vermektedir. 

Mensuplarımızın Tesisimizden yararlanmaları için müracaatlarını her yıl, Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca Kamp dönemleri ve ücretleri ile ilgili Merkez ve Taşra Teşkilatına gerekli duyurular yapıldıktan sonra, belirlenecek tarihler arasında Online olarak sitemiz üzerinden  yapmaları gerekmektedir.  

Müracaatlar Emniyet Genel Müdürlüğü Sosyal Tesisler Kuruluş, görev ve çalışma yönetmeliğine göre değerlendirilip rezervasyonları yapılmakta ve müracaatçıların cep telefonlarına SMS veya e-posta adreslerine bildirilmektedir. 

Balıkesir Ayvalık Polisevi Yemek Saatleri : 

Kahvaltı saati            : 08:00-10:00 arası,

Öğle Yemeği Saati    : 12.00-13:30 arası,

Akşam Yemeği Saati: 18:00-21:00 arası  

Emniyet Teşkilatı Mensuplarına sağlıklı ve formda bir hayat sürdürme konusunda spor salonu ile hizmet vermektedir.  

Balıkesir Ayvalık Polisevi Erkek Kuaförü mesleğinde uzman personeli ile bay misafirlere saç sakal kesimi hizmeti vermektedir. 

Balıkesir Ayvalık Polisevi Bayan Kuaförü  çalışkan personeli ile bayan misafirlerine saç bakımı, saç boyama, cilt bakımı, epilasyon, makyaj, manikür, pedikür hizmetleri vermektedir. 

Bizimle iletişime geçmeden önce aradığınız konuyla ilgili bir soru-cevap olup olmadığını Sıkça Sorulan Sorular sayfamızdan incelemeniz size zaman kazandırabilir.

SıkçaSorulan Sorular 


Balıkesir Ayvalık Polis Kampı Telefon ve Adres Bilgileri


Balıkesir Ayvalık Polisevi Adres 

Küçükköy Mah.Sarımsaklı Bul. 4. Sk. No:4 10400 Ayvalık

Balıkesir Ayvalık Polisevi Telefon : 0266 324 60 09-10

Balıkesir Ayvalık Polisevi Cep Telefonu: | 0505 318 10 40-41

Balıkesir Ayvalık Polisevi Faks 0266 324 60 14

Balıkesir Ayvalık Polisevi E-posta ayvalikpmem@egm.gov.tr






Ayvalık Polis Kampı Nerede? Nasıl Gidilir? 

Balıkesir Ayvalık Polisevinin Restaurant Bölümünde gün içerisinde sabah kahvaltısı, öğle yemeği, akşamları alakart ızgara hizmeti verilmektedir.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.