İzmir Urla Polis Kampi telefon, adres ve iletisim bilgileri

İzmir Urla Polis Kampı  Denizli Mah. Yalı Cad. Çeşmealtı-Urla İZMİR​ adresindedir. 


İzmir Urla Polis Kampıİzmir Emniyet Müdürlüğü emrinde faaliyet göstermektedir. 

İzmir Urla Polis Kampı  Sosyal Tesisinde misafirlere kaliteden ödün vermeden güler yüzlü servis anlayışıyla hizmet verilmektedir. 


İzmir Urla Polis Kampı  Yemek Saatleri

İzmir Urla Polis Kampı; İzmir il Merkezine 35 km olan Urla ilçesi Çeşmealtı beldesinde denize sıfır konumda ve çam ağaçları arasında bulunmaktadır.

Tek katlı ve iki katlı (1+1) süit 76 oda ile hizmet verilmektedir.

Tüm odalar 4 kişilik olup 1 adet double yatak, iki adet tek kişilik yatak, Lcd televizyon, merkezi uydu sistemi, buzdolabı, sıcak su ve split klima standart olarak mevcuttur.

Tesiste bir restaurant ile sahil kafeterya, oyun salonu, kantin, çocuk oyun parkı, halı saha ve tenis kortu bulunmaktadır. 


İzmir Urla Polis Kampı Telefon ve Adres Bilgileri


 İzmir Urla Polis Kampı  Adres 

Denizli Mah. Yalı Cad. Çeşmealtı-Urla İZMİR​

İzmir Urla Polis Kampı  Telefon : 0 232 752 08 02-03-04

İzmir Urla Polis Kampı  Cep Telefonu: 0 505 318 35 40

İzmir Urla Polis Kampı  Faks 0 232 752 08 01

E-Posta urladinlenmetesisi@egm.gov.tr

 

POLİS EVİ FİYATLARI İÇİN BURADAN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ







Urla Polis Kamp Hizmetleri 

        Tesiste yarım pansiyon konaklama hizmeti sunulmakta olup restaurantda bir haftalık dönemler halinde konaklayan ve günübirlik gelen misafirlere sabah kahvaltısı ve akşam yemeği hizmeti verilmektedir. Yemekler profesyonel aşçılar tarafından hazırlanmakta ve self servis olarak sunulmaktadır. 

Urla Polis Kampı Sahil Kafeterya’ da her türlü sıcak ve soğuk içecekler ile profesyonel aşçıların yaptığı köfte, pizza, et döner, hamburger, tost, patates kızartması vb… yiyecekler misafirlere self servis olarak sunulmaktadır.  

Sahilde deniz suyu kaydırağı ile keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Tesis içinde bulunan kantinde, günlük bir çok ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz ürünler ve denizde ürünleri bulunmaktadır. 

URLA POLİS EĞİTİM VE DİNLENME TESİSİ KULLANIM ŞARTLARI VE GENEL KURALLARI 

ü Tesisimiz 06 Haziran 2022 tarihinde hizmete açılacaktır.

ü Plajda Sahil ve Şezlong kullanımı 18.00’a kadardır.

ü Tesisimize yalnızca kamu kurum personeli ve yakınları kabul edilecektir.

ü 7 yaş üzeri tüm misafirlerimizden giriş ücreti alınır ve giriş ücreti iade edilmez.

ü Tesisimize hijyen kuralları gereği dışarıdan yiyecek içecek maddesi ve evcil hayvan getirilmesi yasaktır. Görevlilerimizce kontroller yapılacak ve tesis içerisine alınmasına izin verilmeyecektir. Lütfen ısrar etmeyiniz! Anlayışınız için teşekkür ederiz.

ü Kapı girişi çalışanları fiziksel mesafeye uygun olarak, koruyucu ekipmanlar ile çalışmaktadır. Lütfen tesis kapı girişlerinde sosyal mesafe kurallarına uyarak uyarı işaretlerine riayet ediniz.

ü Girişte ödeyeceğiniz Tesis kullanım ücreti ile Tesis içerisinde yapacağınız tüm harcamalar kredi kartı ve banka kartı ile yapılacak olup, nakit para kullanılamayacaktır

ü Tesisimizden yararlandığınız süre boyunca ortak kullanılan tüm alanlarda sosyal mesafe kurallarına uyulması zorunludur.!  Kantinimizde de ihtiyacınız olan maske, eldiven ve hijyen kitleri satışı yapılmaktadır.

ü Deniz kaydırağı 7-12 yaş çocukların kullanımı içindir. Belirlenen saatlerde çalıştırılacaktır. Kullanan küçük misafirlerimizin sorumlulukları ailelerine aittir!

ü Sosyal alanlarda bulunan masa, sandalye, şezlong ve oturma gruplarımız sosyal mesafe kuralına uygun olarak yerleştirilmiş ve Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulu’nun talimatları doğrultusunda şezlong mesafeleri ayarlanmıştır. Lütfen şezlong ve masa düzenlerini bozmayınız !

ü Sahilde bulunan tüm şezlonglar siz konuklarımız kullanmandan önce ve gün sonunda dezenfekte edilmektedir. Yine sahilde bulunan soyunma kabinleri ve tuvaletler düzenli olarak iki saatte bir temizlenmekte ve Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler ile dezenfekte edilmektedir.

ü Lütfen yüzerken belirlenen alan dışına çıkmayınız, Cankurtaranlarımız ve Sahil görevlilerimizin yapacağı uyarıları dikkate alınız!

ü Sahil Kafeterya ve Ala Kart Restoranımızda Masa düzeni sosyal mesafe kuralına uygun olarak yapılmıştır. Lütfen masa ve masalardaki oturma düzenlerini bozmayınız !

ü Tesisimizde alkollü içecek satışı ve servisi yapılmamaktadır. Tüketilmesi yasaktır.

ü İsteğe bağlı olarak genel alanlar, restoran ve kafeteryamızda tek kullanımlık yemek takımları ve bardaklar verilmektedir. Lütfen tek kullanımlık ürünleri uygun çöp kutularına atınız.

ü Plaj bölümünde yiyecek içecek maddesi tüketilmesi yasaktır. Hijyen kuralları gereği Ala Kart restoran ve Sahil Kafeteryamızı kullanınız.

ü Sahil Kafeterya ve Ala Kart Restoranımızda Covid 19 tedbirleri kapsamında yoğunluk yaşanmaması ve sosyal mesafe kuralları kapsamında yapılacak uyarıları dikkate alınız. Alınan tüm önlemlerde öncelik şüphesiz sizin sağlığınız içindir. Önlemler kaynaklı yaşanacak önlemler nedeni ile oluşabilecek gecikmelere göstereceğiniz anlayışınızdan dolayı teşekkür ederiz.

ü Sahil bölümümüzde balık tutmak, olta atmak yasaktır.

ü Genel huzuru ve tesis düzenini bozan, belirlenen kurallara uymayan misafirlerimiz tesisi dışına çıkartılacaktır. Lütfen genel kurallara riayet ediniz!

ü Tesis kullanımlarında kurallara uygun davranılmalı ve görevlilerin yönlendirmeleri dikkate alınmalıdır.

ü Tesis içinde yer alan uyarı ve yönlendirme tabelaları dikkate alınmalıdır.

ü Tesisi içerisine özel araç alınmamaktadır. Özel aracınızı belirlenen alanlara park ederek tesise giriş yapınız.

ü Tesisi içerisinde gerekli güvenlik önlemleri alınmıştır. Ancak özel eşyalarının sorumluluğu misafirlerimize ait olup kaybolan eşyalarınızdan tesisimiz sorumlu değildir

ü Tesisle ilgili istek ve öneriler, birim amirlerine ve birim resepsiyonlarına başvurularak ya da e-mail yoluyla yapılabilir. 

KAMPA KATILACAK PERSONEL İLE İLGİLİ ŞARTLAR : 

Ø Kampa katılmak isteyen personel yazımız ekinde gönderilen müracaat formunu doldurarak, Urla Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisine Faks ya da e-mail olarak gönderecektir. 

Ø Urla Polis Kampı Telefon No: (0232) 752 08 02 Faks No: (0232) 752 08 01       

Ø E-mail ; urladinlenmetesisi@egm.gov.tr 

Ø Kampa gelenler yanlarında Sosyal Tesislere Giriş Kartlarını ve kimliklerini mutlaka bulunduracaklardır. Sosyal Tesislere Giriş Kartı bulunmayanlar tesise kabul edilmeyecektir.

Ø Kamp dönemleri için tespit edilen tarifenin %20 si; müracaat sırasında avans olarak alınır. Kamp döneminin başlamasından 1 hafta öncesine kadar vazgeçenlere avansları aynen iade edilir. Geçerli bir mazereti olmaksızın bu süreden sonra vazgeçtiklerini bildirenlere her gün için avansın %5’i oranında kesinti yapılmak suretiyle avansları iade edilir, kamp döneminin başlamasına kadar vazgeçtiklerini bildirmeyenlerin ise avansları iade edilmeyerek gelir kaydedilir. Kamp konaklama ücretinin %20’si Urla Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisinin Banka hesabına yatırılacak, (Banka dekontunun bir sureti kampın E-mail adresine ve Faksına gönderilecektir.) Yemek ücretleri kampa girişte kredi kartı ile ödenecektir.

Ø Müracaatlar en geç 08 Mayıs 2022 tarihine kadar Urla Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisinde olacak şekilde yapılacaktır. Gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Ø Müracaat dilekçesine kaç kişinin katılacağı (Çocukların yaşları belirtilecek), açık adres ve telefon numaraları okunaklı biçimde yazılacaktır. Müracaatçının başvuru formunda belirttiği kişiler dikkate alınacaktır.

Ø Kamp dönemlerinde yarım pansiyon olarak hizmet verildiğinden, kampa giriş yapılan (Sadece geceleri konaklayacak misafirler) mensuplarımızdan odada kalan kişi sayısı kadar yarım pansiyon (Kahvaltı + Akşam yemeği) ücreti istisnasız alınacaktır. Kahvaltı ve Akşam Yemeği saatleri İdarece belirlenir, gelen misafirler yemek saatlerine riayet etmek zorundadır. Kampta konaklayacak misafirlere kamp başlangıcında sadece akşam yemeği çıkış günü ise sadece kahvaltı verilecektir.

Ø Tesislerde Elektrikli ev aletlerinin kullanılması kesinlikle yasaktır. (Fritöz, Elektrik ocağı, vb…)

Ø Odalar Suit (1 + 1) şeklinde, (1) double yatak ve (2) tek yatak olup; daha az yatak istenmesi durumunda tam oda ücreti alınacaktır. (EGM. Sos. Tes. Kur. Gör. Çal. Yön. 38d)

Ø Tesisimizde, 01 Şubat 2019 tarihinden sonra doğan çocuklardan konaklama bedeli alınmaz. Yemek istenilmesi halinde yemek bedelinin yarısı alınır. 01 Şubat 2016 ile 01 Şubat 2019 tarihleri arasında (bu tarihler dâhil) doğan çocuklar için ise (eğitim ve dinlenme tesislerinde yemek istenilip istenilmediğine bakılmaksızın) yemek bedelinin yarısı alınır. (Kamu Sos. Tes. İlş Teb. 2022/1 Mad. 7/10 (Sayı: 31712)

Ø İlave edilecek her ek yatak için günlük 65,00 TL + kahvaltı ve akşam yemeği ücreti alınacaktır.

Ø Kampta kalış süresi içerisinde tabldot ve yatak ücreti girişte kredi kartı ile tahsil edilecek, tesis içerisinde yapılacak tüm harcamalar kredi kartı veya banka kartı ile yapılacaktır. Nakit para kullanılamayacaktır. 

Ø Kampa gelen personel kamp dönem süresinden az da kalsa tahsis edilen dönem süresi ve yemek ücretinin tamamı alınır. Ücret iadesi yapılmaz.

Ø Kampta bir dönem kalan teşkilat mensubumuz aynı sezonda bir dönem daha kalamaz ve kaldığı odayı başkasına devredemez.

Ø Ailesi yanında olmayan çocuklar ve bekârlar kampa kabul edilmeyecektir.

Ø Kamp düzenini bozucu davranışlarda bulunanların kamp yönetimince kampla ilişikleri kesilecek ve yapmış olduğu ödemeler iade edilmeyecektir.

Ø Kampa evcil hayvan getirilmesi yasaktır. Getirildiği takdirde, kampa iştirak belgesi iptal edilerek, hiçbir ücret iadesi yapılmadan ilişikleri kesilecektir. (EGM Sosyal Tes. Kur. Ve Çalş. Yönetmeliği Madde 48)

Ø Kampın başlama tarihi öncesi gelen misafirler, kesinlikle kampa kabul edilmeyeceklerdir.

Ø (Dönem boşlukları bir güne düşürülmüştür ve genel temizlik ve ilaçlama vb. yapılmaktadır.) 

Ø Tesisimizde konaklama süresi dönemde (6) gece olacaktır. Kamp başlangıç tarihinde sabah saat: 09.00’dan itibaren misafir kabul edilmeye başlanacak, dönem bitiminde odalar en geç saat: 11.00’da boşaltılacaktır. Saat 08.00’den önce oda talep edilmesi halinde günlük oda ücreti alınır.

Ø Engelli bireyi bulunan Emniyet Teşkilatı mensubumuzun rahatsızlıkla ilgili sağlık kurulu raporunu getirmesi gerekmektedir. Teşkilat mensuplarımızın birinci dereceden yakınlarından engelli (%50 Sağlık Kurulu Raporlu) bireyi olan aileler için her dönem ( 2 ) oda tahsis yapılacak olup; oda ücretlerinde yasal indirim uygulanacaktır. Tesise gelirken Sağlık Kurulu Raporunu girişte resepsiyon görevlisine ibraz edeceklerdir.

Ø Odalarımızda havlu, terlik, şampuan vb. bulunmamaktadır. Misafirlerimiz gelirken banyo ve plaj havlularını getirmeleri gerekmektedir. 


İzmir'deki Tüm Polisevleri ve Polis Kampları

İzmir Urla Polisevi 

Urla'da bulunan polis kampında deniz ve plajın keyfiyle birlikte ailenizle birlikte hoşça tatil yapabileceğiniz muhteşem konumuyla ...

İzmir Polis Moral Eğitim Merkezi

İzmir Polis Moral Eğitim Merkezi İzmir'in konum olarak merkizi konumunda ve Emniyet Teşkilatı personelinin hem eğitim hem konaklama ...

İzmir Konak Polisevi

Konak zaten İzmir'in en güzel sahiline sahip kent merkezinde bulunan polisevinde hem deniz hemde konaklama yapabileceğiniz ...

İzmir Narlıdere Polisevi

Narlıdere'de bulunan polis evi sizlere özellikle plaj ve yazlık bahçesindeki düğün salonu ile Emniyet Teşkilatı mensuplarına en güzel ...

İzmir Çeşme Polisevi

Çeşme İzmir'in en güzel sahil ve plajlarına sahip konumuyla dikkat çekmektedir, İzmir Çeşme Polis Kamp olarak hizmet vermek...

İzmir Anı Polisevi

Müze olarak kullanılmak olan binada polisin önceden kulanmış olduğu kıyafet, kelepçe yazışmalar gibi çok sayıda görülmesi gereken eserler...

İzmir Polisevi Düğün Salonu

İzmir'de düğün yapmak istiyorum diyorsanız, İzmir Polisevi Düğün Salonu ile görüşün profesyonel danışmandan fikirlerini almanızda fayda ...

İzmir Urla Polis Kampı 

İzmir'in en güzel plaj ve denizinin olduğu alanda kurulu bulunan İzmir Urla Polis kampında en azından bir kamp dönemi geçirmenizi tavsiye ... 

Urla Polis Eğitim ve Dinlenme Tesisleri

İzmir deki en güzel ve özelikleri içinde barındıran hem denizi hem kumsalı ile birkez  daha gelmek isteyeceğinizi düşünmekteyiz...

İzmir Nevvar Salih İşgören Polis Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

İzmir Narlıdere Polisevi ile aynı ismiyle bilinmektedir, denize sıfır konumu, düğün salonları ve restaurarantlarıyla mutlaka görülmesi ...


İzmir Yeni Foça Polis Kampı 

Denize sıfır konumu muhteşem deniz ve kumsalıyla sizlere hizmet vermek için  bekliyor, İzmir Yeni Foça Kampından faydalanabilmek için ...
































İzmir Seferihisar Polis Kampı 

Seferihisar'da yeni açılan tesiste hem denize sıfır konumuyla hem de muhteşem plajıyla Polis Kampları içerisinde en çok tercih ..





İzmir Urla Polis Kampı Nerede? Nasıl Giderim

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.